Levering Nederland/België

Allesvoorparket.nl bezorgt in Nederland én België en levert de meeste producten uit voorraad. Dit betekent voor u het volgende: zodra u de bestelling heeft afgerond, kunnen wij meteen uw bestelling inpakken en klaarmaken voor verzending.

Indien het bestelde aantal exemplaren van een artikel onze voorraad overtreft, zullen wij meteen de leverancier ervan op de hoogte brengen. Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren.

Gratis verzending

Bij Allesvoorparket.nl betaalt u vanaf een orderbedrag van € 35,- geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de € 35,- betaalt u € 5,95 aan verzend- en handelingskosten.

Zodra u betaald heeft gaan wij uw bestelling inpakken en klaarmaken voor de verzending. Tijdens het inpakken zorgen wij er uiteraard voor dat uw bestelling altijd degelijk is verpakt. Zo kunnen de door u bestelde producten niet beschadigd raken tijdens het transport.

Nadat uw bestelling is verzonden krijgt u van ons een e-mail. In deze verzendbevestiging staat een Track&Trace code van MyParcel, u kunt uw pakket dan volgen. Tevens wordt de aflevertijd en datum van uw pakket bevestigd.

Online traceren

Nadat uw bestelling door ons is verzonden én aan is gekomen in het distributiecentrum van MyParcel, krijgt u een verzendbevestiging met Track en Trace code per e-mail opgestuurd. U kunt deze vanaf ongeveer 20:00 uur verwachten, deze kan ook pas de volgende ochtend komen. Met behulp van deze code kunt u uw pakketje volgen en weet u precies wanneer dit binnenkomt.

Flexibele Bezorgopties

Wij versturen onze pakketten met de flexibele bezorgopties van MyParcel. Of het nu thuis, op een afhaallocatie of in de ochtend of avond is, jij bepaalt zelf waar en wanneer we je pakket gaan leveren!

Je kunt het laten bezorgen op een afhaallocatie, zodat je niet thuis hoeft te blijven om een pakket in ontvangst te nemen. Wil je het wel thuis ontvangen maar alleen op een bepaalde tijd? Ook dat is geen enkel probleem; je kunt kiezen voor een ochtend levering, middag levering óf avondlevering.

 

Allesvoorparket bezorgt uw bestelling op de volgende dagen

 

Besteld voor 17:00 op: Eerste bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag Dinsdag