Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Vloer laten schuren

Ben je op zoek naar een professionele oplossing om je parketvloer te laten schuren, maar heb je niet de tijd of de expertise om dit zelf te doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren parketteurs schuren wekelijks vloeren en leveren topkwaliteit werk af. Bij ons zusterbedrijf, Tida Parket, is renovatie een van onze kernactiviteiten. We begrijpen het belang van een goed onderhouden vloer en streven ernaar om uw vloer weer in topconditie te brengen.

Vloer laten schuren: de voordelen

Het schuren van uw vloer heeft vele voordelen. Niet alleen ziet uw vloer er na de behandeling weer als nieuw uit, maar het is ook een milieuvriendelijke keuze. In plaats van een nieuwe vloer aan te schaffen, kunt u met een professionele schuurbeurt de levensduur van uw huidige vloer verlengen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar draagt ook bij aan duurzaamheid.

Vloer laten schuren: de kosten

Wat betreft de kosten, hanteren wij een transparante prijsstructuur. Voor het stofvrij schuren en afwerken met een transparante 2K Olie behandeling rekenen wij slechts 29,95 euro per vierkante meter, inclusief BTW. Afhankelijk van het type vloer kunnen er aanvullende werkzaamheden nodig zijn, zoals het schuren en afwerken van V-groeven, reparatiewerkzaamheden of een kleur- of lakbehandeling. Binnen een straal van 10 kilometer rekenen wij geen voorrijkosten, daarbuiten rekenen wij slechts 50 cent per kilometer retour.

Vloer laten schuren: hoe gaat het in zijn werk?

Het proces van het schuren van uw vloer is eenvoudig en transparant. U stuurt ons een e-mail ([email protected]) met de volgende informatie:
- een foto van de vloer
- het aantal vierkante meters
- een plattegrond indien aanwezig
- uw adres
- uw telefoonnummer 
- uw voorkeursdatum voor de werkzaamheden.

Wij stellen vervolgens een gedetailleerde offerte op en sturen deze per e-mail naar u toe. Na uw akkoord plannen we de werkzaamheden in. U betaalt slechts 50% vooraf en de resterende 50% na voltooiing van de opdracht.

Meer dan 40 jaar ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots op onze expertise en vakmanschap in renovatiewerken. Of het nu gaat om het schuren van uw vloer, reparaties of afwerkingen, bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en service. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om uw parketvloer weer te laten stralen!

Ook voor de zakelijke klant kunnen wij álles leveren rondom het plaatsen, afwerken en onderhouden van vloeren tegen aantrekkelijke condities. Het kan prettig zijn om ons assortiment door te nemen met onze vertegenwoordiger. Heb je daar interesse in neem dan contact op met onze adviseur Jillan Ooms; +316-11065816 / [email protected]. Hij is per e-mail, telefoon of whatsapp te bereiken en komt graag bij jou langs! 

CONTACTGEGEVENS ALGEMEEN
[email protected]
013 207 0001

CONTACTGEGEVENS ADVISEUR
[email protected] 
+316-11065816