Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Dryback PVC

 

 

Dryback PVC vloeren vind je bij Allesvoorparket

PVC dryback vloeren zijn pvc vloeren die rechtstreeks verlijmd worden op de geëgaliseerde ondervloer. Dit heeft een aantal voordelen; zo kun je strak tegen de dorpels en puien aan plaatsen waardoor hinderende afwerklatten overbodig zijn. Ook is een dryback pvc superdun (2,5mm) waardoor ideaal voor vloerverwarming. Wel dient de ondervloer 100% geëgaliseerd te worden om doortekening te voorkomen. Bekijk hier al onze dryback pvc dessins of lees verder voor meer informatie hierover!

Dryback PVC wat is dat eigenlijk?

Dryback PVC, ook wel bekend als "dryback vinyl" of "glue-down vinyl," is een type vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC) dat direct op de geëgaliseerde ondervloer wordt gelijmd. Dryback pvc is verkrijgbaar in een breed scala aan patronen en kleuren en zeer sterk bestand tegen slijtage en vocht, waardoor ze de laatste jaren immens zijn toegenomen in populariteit. Het onderhoudsgemak klinkt velen als muziek in de oren. Het zit qua prijs tussen hout en laminaat in. 

Dryback PVC: alle merken op een rij 

We hebben diverse merken dryback pvc verkrijgbaar. We nemen ze kort met jullie door! Vanzelfsprekend zijn alle pvc dryback varianten geschikt voor vloerverwarming en perfect in onderhoud, dat is een gemene deler.

 

Floorlife

Floorlife is een ervaren rot in de dryback pvc en waar zij om bekend staan zijn hun prachtige dessins. Ze hebben hele sterke trendy kleuren geschikt voor een breed publiek. Er is ook een VT wonen Floorlife collectie die helemaal inspeelt op de laatste trends. Verder zijn ze betaalbaar en degelijk, een echte allemansvriend. Floorlife wordt gemaakt in China, zoals heel veel pvc vloeren.

 

Tarkett

Tarkett dryback PVC wordt volledig in Europa geproduceerd én is volledig recyclebaar. Dat is al een uniek gegeven. Tarkett is heel erg bezig met gezondheid en het milieu dus als je dat belangrijk vindt, moet je zeker voor Tarkett kiezen. De pvc vloeren van Tarkett hebben ook allerhande certificaten om dit te onderbouwen.

 

Moduleo

Kies je voor een dryback pvc van Moduleo, dan kies je voor kwaliteit en ervaring. Zij zijn ongeveer de eerste producent van PVC en weten dan ook als geen ander hoe je en goed product neerzet. Daarnaast zijn ook zij zeer milieubewust met een volledig Belgische productie. Tot slot staat Moduleo bekend om een uniek patroon en minimale herhaling van het motief.

 

Art of Living

Recent is een prachtige dry-back pvc collectie toegevoegd aan ons assortiment van the Art of Living. Deze collectie is uitzonderlijk MAT én classy. Het heeft echt helemaal de Art of Living uitstraling zoals je die gewend bent: high-end dus. Er is zelfs een PVC visgraatvloer verkrijgbaar met een gouden bies, is dat niet leuk! Kies je voor stijl, klasse en cachet, kies je voor Art of Living.

Waar moet je op letten bij het kopen van een pvc dryback vloer?

Ten eerste kijk je naar wat je mooi vindt. Vervolgens naar de slijtlaag. Vanaf ongeveer 0,55mm is hij geschikt voor intensief woongebruik. Verder kijk je naar de herhaling van een patroon en het aantal unieke planken. Wellicht wil je nog kijken naar de productie en impact op het milieu, vraag dit even na bij onze adviseurs maar ook vermelden wij het bij de vloeren. Je hoeft niet te letten op warmteweerstand of onderhoudsgemak want dat is bij dryback pvc gegarandeerd goed. 

Ontdek alle dryback pvc vloeren van Allesvoorparket

Hier vind je dus al onze dryback pvc vloeren. In het linkermenu kun je filteren op kleur of patroon om jouw ideale vloer te vinden. Van elke vloer zijn gratis stalen verkrijgbaar, je mag ons ook altijd even een e-mail sturen met de gewenste stalen die je zou willen ontvangen. Wil je het leggen graag uitbesteden? Geen probleem, wij zijn ervaren vloerenleggers. Neem even contact op voor persoonlijk en gratis advies of het maken van een offerte! In onze prachtige showroom in Tilburg ontvangen wij je graag.