Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Advies aan huis

NIEUW: advies aan huis! Voor het leggen, renoveren, repareren of adviseren!

Wij komen met de service bus door het hele land! Wij kunnen uw vloer ter plaatse repareren, renoveren, onderhouden. Als u bij ons een vloer koopt kunnen wij hem ook leggen. Het is ook mogelijk om monsterborden of kleurstalen mee te nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden en laat u volledig ontzorgen.

1. Particulier

Wil je een vloer door ons laten leggen? Heb je vragen over de plaatsing, voorbereiding of afwerking van jouw vloer? Onderhoud, vlekken, plinten of profielen? Ben je op zoek naar een mooie kleur maar zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact op met onze adviseur Jillan Ooms; +316-11065816 / [email protected]. Hij is per e-mail, telefoon of whatsapp te bereiken en komt graag bij jou langs! 

Kosten: 0,50 ct per kilometer retour! 

2. Zakelijk

Voor de zakelijke klant kunnen wij álles leveren rondom het plaatsen, afwerken en onderhouden van vloeren tegen aantrekkelijke condities. Het kan prettig zijn om ons assortiment door te nemen met onze vertegenwoordiger. Heb je daar interesse in neem dan contact op met onze adviseur Jillan Ooms; +316-11065816 / [email protected]. Hij is per e-mail, telefoon of whatsapp te bereiken en komt graag bij jou langs! 

CONTACTGEGEVENS ALGEMEEN
[email protected]
013 207 0001

CONTACTGEGEVENS ADVISEUR
[email protected] 
+316-11065816