Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Boenmachines


Laat onze boenmachines het werk doen

Bent u op zoek naar de perfecte boenmachine om uw vloeren te laten stralen? Zoek niet verder! Welkom bij onze uitgebreide collectie boenmachines van topkwaliteit. Bestel hier uw boenmachine en spaar uw rug!

Allesvoorparket boenmachines: kwaliteit gegarandeerd

Onze boenmachines zijn zorgvuldig geselecteerd uit de beste merken op de markt, met de nadruk op duurzaamheid, prestaties en gebruiksgemak. Of het nu gaat om het onderhouden van houten vloeren, het reinigen van tegelvloeren of het opfrissen van betonnen oppervlakken, onze machines leveren consistente resultaten keer op keer. Het werkt écht veel makkelijker dan wanneer u het onderhoud op uw knieën doet én de resultaten zijn veel beter. Het is een éénmalige investering maar geloof ons: succes gegarandeert. Gun u dit gemak en bestel een boenmachine en laat de machine het werk vóór u doen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste boenmachine? Lees dan onze blog "welke boenmachine heb ik nodig?".  Hierin nemen wij u stap voor stap mee in ons aanbod en leggen wij uit wat de verschillen zijn per boenmachine.

Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment boenmachines, variërend van compacte modellen voor thuisgebruik tot grotere, professionele machines voor commerciële toepassingen. Met verschillende snelheden, borstelopties en accessoires kunt u de perfecte machine kiezen die aan uw specifieke behoeften voldoet. Of u nu een kleine ruimte wilt aanpakken of een groot oppervlak wilt reinigen, wij hebben de juiste boenmachine voor u.

Geschikte pads en accessoires voor elke boenmachine

Wij hebben voor elke boenmachines geschikte pads in ons assortiment. De pads selecteert u op basis van het formaat van uw boenmachine: 13 inch, 16 inch of 5inch (3-schijfs machines). Wilt u weten hoe u de pads moet gebruiken? Bekijk dan onze blog "Welke pads heb ik nodig?". De pads zijn wegwerp accessoires en gooit u na gebruik weg. U kunt beide kanten eenmalig gebruiken. Na het eerste gebruik kunt u hem nog een keer omdraaien en dan moet u ze vervangen. De pads gaan ongeveer 50m2 mee pér kant. Dus op 100m2 bestelt u 2 pads per gewenste kleur. 

Voor boenvloeren of tegelvloeren zijn er ook borstels die een levenlang meegaan. Die kunt u eindeloos gebruiken totdat de haren zijn versleten.  Er is een borstel voor de Floorboy XL-300, Floorboy XL-450 en voor de Osmo FloorXcenter. 

Meestverkochte boenmachine: Floorboy XL-300

Onze meestverkochte boenmachine is met stip op 1 de Floorboy XL-300. Die is zó populair dat we ook een voordelig combipakket hebben samengesteld waarbij je de Floorboy aanschaft tegelijk met 15 pads zodat je echt een paar jaar vooruit kunt. Bekijk hier het combinatiepakket.  

De meeste van onze klanten die een boenmachine kopen zijn particulieren met een middelgroot tot groot huis én een houten of stenen vloer. Voor al die situaties is de Floorboy XL-300 een perfecte keuze. Betaalbaar, handzaam, licht, degelijk, gaat een levenlang mee en u krijgt sowieso standaard 2 jaar garantie. Over het algemeen hebben we deze dan ook met pallets tegelijk op voorraad. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk :) Eenvoudig besteld en snel geleverd

Bestel vandaag nog uw boenmachine en ervaar het gemak van online winkelen. Met een eenvoudig bestelproces en veilige betalingsmogelijkheden kunt u snel en zonder gedoe uw gewenste producten kopen. Bovendien streven wij naar snelle levering, zodat u uw nieuwe boenmachine binnen de kortste keren in huis heeft. Bij vragen of advies staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen. Deze kunt u appen of bellen en u mag ook altijd langskomen in onze prachtige Showroom in Tilburg om een boenmachine in het écht te zien! 

Wacht niet langer en verbeter de uitstraling van uw vloeren met onze hoogwaardige boenmachines. Blader door ons assortiment en ontdek de perfecte machine voor uw behoeften!