Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Hoe verwijder ik krassen uit mijn PVC vloer?

Als je hebt geïnvesteerd in een mooie PVC vloer, wil je natuurlijk niet dat er krassen ontstaan. Helaas kun je dit nooit helemaal voorkomen, maar gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen.

De meeste krassen ontstaan door het schuiven van meubels óf door zand en steentjes die onder de schoenen mee naar binnen gelopen worden. Gelukkig zijn er diverse producten om deze krassen op te vullen zodat ze als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Wil je trouwens tips voor het onderhoud van je Moduleo PVC? Lees dan onze blog hierover!

Quickstep Reparatieset

Met de Quick Step Reparatieset kun je kleine beschadigingen in PVC makkelijk in de oorspronkelijke kleur repareren. Werk de krassen op de beschadigde planken gewoon bij met een combinatie van een van de zeven stukken was die speciaal geselecteerd zijn om alle kleuren te dekken.

Je kunt de reparatiekit gebruiken voor zowel PVC, laminaat als parket. Heb je een Quickstep laminaatvloer? Dan heb je geluk. Ze hebben namelijk een tabel ontwikkelt waarin je kunt terugvinden welke combinatie van wasstukken je moet gebruiken om de kleur van je Quickstep Laminaat te benaderen. Deze download je hier.

 

Shop Quickstep reparatiekit

Dr. Schutz Scratchfix

Dr. Schutz Scratchfix is een reparatiekit waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen verwijderd kunnen worden uit onder andere uw prachtige PVC vloer.

  • Voor het verwijderen van krassen
  • Zowel voor oppervlakkige als diepere krassen
  • Voor PVC/Vinyl, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren

Hoe je dit setje precies toepast om de krassen te verwijderen lees je op de productpagina: verder lezen.

Shop Dr. Schutz Scratchfix

 

Tip: Wilt u persoonlijk advies bij het uitzoeken van een geschikte behandeling? Neem contact op via 013 207 0001 of stuur een email naar [email protected] :)