Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Vloerwissers en toebehorenWelkom bij de vloerwissers van Allesvoorparket

Ben jij op zoek naar een vloerwisser voor een stralend schone vloer, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verkopen vloerwissers van topkwaliteit, die in de hele vloerenbranche worden aangeraden. Zo ben je verzekerd van een schone vloer, zonder krassen!

Vloerwissers voor iedereen

Wij verkopen vloerwissers die voor zowel professioneel als thuis gebruik zeer geschikt zijn, vanwege de hoge kwaliteit, gebruiksgemak en alle verrkrijgbare accessoires. Er zijn vloerwissers speciaal geschikt voor het zepen van een geoliede vloer, maar ook vor het dweilen of zelfs voor het aanbrengen van polish!

Beste Vloerwisser voor thuis

Het onderhouden van een schone vloer thuis was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze selectie van de beste vloerwissers. Of je nu tegelvloeren, houten vloeren of laminaat hebt, onze vloerwissers zorgen voor een streeploze en grondige reiniging. Met gebruiksvriendelijke ontwerpen en innovatieve functies zoals draaibare koppen en uitwasbare moppen wordt het schoonmaken van je vloer een fluitje van een cent. onze allerbeste opties:

1. Vileda Swepmop -> ideaal voor het zepen van de houten vloer
2. Bona Spray mop -> ideaal voor dweilen zónder het gesjouw met emmers
3. Dumby vloerwisser -> ideaal te combineren met allerlei soorten doeken.

Vloerwisser kopen

Een vloerwisser kopen doe je natuurlijk gewoon bij Allesvoorparket! Ook zijn al onze systemen verkrijgbaar in onze parketzaak tida in tilburg, mocht je behoefte hebben aan een fysieke winkel. Ontdek ons assortiment dweilen vandaag nog en geniet van een schone en glanzende vloer in een handomdraai. Bestel snel en ga genieten van een schone vloer!