Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Retourbeleid

Retourbeleid Allesvoorparket

 1. Je kunt je bestelling retourneren of ruilen binnen 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Wil je na deze termijn nog een product retour sturen? Neem dan contact op via [email protected]. Voor gangbare producten maken wij soms een uitzondering. Producten die speciaal voor u besteld zijn kunnen we in de meeste gevallen niet terugnemen nadat de retourtermijn is verstreken. 
 2. Let op: voor zendingen boven 500,- euro brengen wij 10% retour- en handlingskosten in rekening.
 3. Indien je van je herroepingsrecht gebruikmaakt, zal het product ongeopend en onbeschadigd met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking teruggestuurd worden, conform de instructies op deze pagina
 4. Indien je een bestelling retour wil sturen, komen de retour kosten van de zending voor eigen rekening. Wil je lange lengtes terugsturen met onze bezorgservice? Dat kan, tegen betaling van 17,50 euro ex. btw worden de artikelen thuis opgehaald.
 5. Na ontvangst van het product storten wij het bedrag binnen 1 week terug. Het zal binnen 1 week op je rekening staan. Wil je de bestelling ruilen sturen wij het juiste product, indien op voorraad, diezelfde dag nog naar je toe.  

Volg onderstaande stappen als je een artikel wilt retourneren of ruilen:

  1. Verpak het product zorgvuldig
  2. Vul een retourformulier in en stop dit in de verpakking. Volgens retourbeleid kunnen wij alleen met compleet ingevuld retourformulier de retour spoedig verwerken
  3. Breng het naar een PostNL punt en stuur het op naar onderstaand adres. Bewaar het verzendbewijs.
   Allesvoorparket
   Tav retourservice
   Ringbaan Zuid 376
   5022GA Tilburg
   Het is ook mogelijk om ons een email te sturen met het verzoek om een retouretiket. Wij sturen u dan een retouretiket. De kosten hiervoor worden na ontvangst van uw retour van het bedrag afgetrokken  (6,95 voor NL, 13,95 voor BE). Zo hoeft u het pakketje alleen nog maar af te leveren bij een PostNL punt. Dit adresetiket is alleen geldig voor pakketjes onder de 25 kilo en binnen een grootte van 100cmx70cmx50cm.
  4. Let op; retourzendingen die beschadigen in de post kunnen wij niet vergoeden. Wij adviseren dan ook uw zending verzekerd te versturen om zeker te zijn van een vergoeding.
  5. Na ontvangst van de retour zending ontvang je een bevestigingsemail en storten wij het bedrag nog dezelfde dag terug. Het bedrag staat binnen 1 week op je rekening.
  6. Heb je meer dan 1 week geleden het product teruggestuurd, maar nog niets van ons vernomen? Stuur dan even een e-mail naar [email protected], wij reageren binnen 48 uur op uw e-mail.