Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Scratch No More

 

 

Nooit meer krassen op uw vloer met Sratch No More

Wilt u beschadigingen voorkomen veroorzaakt door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen? Dan kies je voor SratchNoMore. Dit merk wordt door alle A-merk vloeren leveranciers aangeraden in de vloerenbranche! Met de complete vloerbeschermingssystemen van sratch no more bieden we een oplossing voor vrijwel alle soorten meubels, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw vloer.Borstels van tapijt: zacht voor uw vloer!

Wat onze producten onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardig tapijt dat aanzienlijk duurzamer is dan traditioneel vilt. Uit ervaring weten we dat ScratchNoMore-producten minimaal 2 jaar meegaan, wat 6 tot 8 keer langer is dan vilt. Dit betekent dat u niet alleen uw vloer beschermt, maar ook kosten bespaart op de lange termijn.

Onze beschermvoetjes zijn absoluut krasvrij, waardoor u gegarandeerd bent van een onberispelijke vloer. Vervaardigd van hoogpolig tapijt, kunnen onze beschermvoetjes worden gestofzuigd en afgenomen zonder het risico op krassen, zelfs wanneer ze nat worden. Het basisdeel van onze beschermvoetjes wordt stevig vastgeklemd of geschroefd aan de stoelpoot, waardoor het tapijt niet kan loslaten zoals bij vilt vaak het geval is.

Bovendien zijn onze beschermvoetjes gemaakt van polycarbonaat, wat buitengewoon duurzaam is en superieur aan andere vloerbeschermingsmaterialen op de markt. Met een eenmalige montage van het universele basisdeel zijn de losse beschermvoetjes eenvoudig en snel te verwisselen, zelfs bij een verandering van vloertype, zoals van parket naar tapijt.

Naast het beschermen van uw vloer, hebben onze beschermvoetjes ook een geluiddempende werking, waardoor u kunt genieten van een rustige en serene omgeving.

 

 

Scratch no more kopen

Sratch No More kopen doe je natuurlijk in onze webshop! Lekker makkelijk, vanuit je luie stoel. Meet dan eerst de maat van uw stoelpoten met een schuifmaat en bestel het gewenste dopje. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op via 013-207 0001 of stuur een e-mail naar [email protected]. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste ScratchNoMore-producten voor uw behoeften. Bestel vandaag nog en bescherm uw vloer voor de lange termijn.

Scratch no more verkooppunt

Wij bieden 2 verkooppunten aan voor al uw scratch no more artikelen: onze webshop én onze parketzaak in Tilburg www.tida.nl. Als u liever shopt in een fysieke winkel bezoekt u onze prachtige showroom. Indien gewenst neemt u gewoon een stoel mee en nemen wij al het werk uit handen. Over het algemeen hebben wij het complete SratchNoMore assortiemnt op voorraad, en nog veel meer!